fbpx

Blom zomerweek

Waarom kiezen voor de Blom Zomerweek?

Z

Een goede voorbereiding voor de middelbare school

Z

5 Lessen Engels van 2 uur door ervaren begeleiders.

Z

Inclusief een cursus leren en plannen á 100 euro.

Z

De Zomerweek is ook bedoeld om leuk te zijn. Een voorbereiding voor school die voelt als vakantie!

Z

Een eigen vlog met een overzicht van wat je hebt gedaan en geleerd.

Z

Organiseer je eigen vlogpremiére met hulp van een professionele evenementorganisator.

Z

Iedere middag een leuke activiteit die aansluit bij de geleerde stof.

 

Waarom doen we onze Blom Zomerweek?

Afgelopen jaren hebben we met onze onderwijsondersteunende diensten ervaring opgedaan in het onderwijssysteem. Iets wat ons is opgevallen is dat de aansluiting van de basisschool  met het voortgezet onderwijs door veel leerlingen als lastig wordt ervaren. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier waarmee we leerlingen bij deze overgang kunnen helpen. Dit is onze Blom Zomerweek geworden.

Twee valkuilen die we in de eerste periode van het voortgezet onderwijs vaak zien zijn het gebrek aan  leer-en planvaardigheden en moeite met het leren van talen. Daarom hebben gekozen om in onze Zomerweek leerlingen te helpen hier een voorsprong in op te bouwen. Omdat we geloven dat leren beter gaat als dit ook leuk is gebruik van onze ervaring met het organiseren van zomerkampen binnen Scouting Nederland en interactieve leervormen.

Wat doen we tijdens de Blom Zomerweek?

In onze zomerweek streven we naar een programma dat leuk en leerzaam is. In de ochtenden hebben we interactieve lessen Engels en een volgen we de cursus leren en plannen. Daarna eten we een hapje in Engelse stijl. Vervolgens doen we een leuke activiteit waarbij de leerstof terugkomt. Van dit alles maken we een Engelse vlog, die we tijdens de door de leerlingen zelf georganiseerde Vlogpremière aan de ouders laten zien. 

De Blom Zomerweek duurt van maandag tot en met vrijdag. De eerste vier dagen duren van 10:00 tot 18:00. Op vrijdag worden ouders en andere geïnteresseerden vanaf 18:00 tot 19:00 uitgenodigd om bij de Vlogpremière aanwezig te zijn. 

 

Het Team

De Blom zomerschool is een samenwerking tussen Blom Studiebegeleiding en evenementorganisator Peter Zandee. Het team bestaand uit de pedagogen Judith en Larissa en ondernemer en vestigingsmanager Paul van Blom studiebegeleiding en de evenementenorganisator Peter.

Larissa en Judith zijn verantwoordelijk voor de lessen in de ochtend. Peter gebruikt zijn expertise om samen met Paul de leerlingen te begeleiden met het maken van een vlog en het organiseren van een Vlogpremière. Paul is de contactpersoon voor ouders en leerlingen.

De tarieven

Het tarief voor onze Zomerweek is 350 euro per leerling. Dit tarief is inclusief de cursus leren en plannen á 100 euro, heerlijke middagmaaltijden, gezonde snacks en een weekvullend programma.

Momenteel is er nog vroegboekkorting: Meld je aan voor april, en het tarief bedraagt slechts 250 euro.

 

Interesse?

Wij zijn altijd te bereiken via onze contactgegevens. Daarnaast zijn jullie altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

contact opnemen