fbpx

Blom Veenendaal

Bijles, huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding op maat in Veenendaal!

Over deze vestiging

In 2017 begon Paul samen met Larissa bijles en huiswerkbegeleiding te geven in de regio Ede. Na zich een tijd op bijles te hebben gericht werd in het schooljaar 2018-2019 de eerste locatie geopend. Sinds die tijd zijn we uitgegroeid tot een lokaal netwerk met meerdere locaties.

Onze vestiging in Veenendaal is in 2020 geopend. Wij hadden al enkele leerlingen uit Veenendaal en we zijn hartstikke blij dat we hen kunnen uitnodigen op hun eigen vestiging.

Team Blom Veenendaal

 

Blom Veenendaal beschikt over een jong en enthousiast team. De begeleiders volgen onderwijsgerelateerde opleidingen en kunnen uw kind passende begeleiding geven. Paul Verwoert en Larissa Jansen zijn aanwezig voor de coaching van de leerlingen.

Team Blom Veenendaal

 

Blom Veenendaal beschikt een jong en enthousiast team. De begeleiders volgen onderwijsgerelateerde opleidingen en kunnen uw kind passende begeleiding geven. Paul Verwoert en Larissa Jansen zijn aanwezig voor de coaching van de leerlingen.

Locatie 

 

De vestiging in Veenendaal is makkelijk te bereiken voor scholieren van het Christelijk Lyceum, Het Rembrandt College en het Ichthus College. We zijn te vinden aan de Kerkewijk 28a.

 

Wilt u meer informatie over onze andere locaties klik dan op de knop hieronder:

LocatiesBlom

Visie 

 

Als onderwijsondersteunende instantie springen wij bij als een leerling in het reguliere onderwijs niet voldoende kan worden ondersteund. Door het geven van studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles zorgen wij ervoor dat de leerling zélf weer verder kan. Onze speerpunten tijdens de begeleiding zijn gepersonaliseerd leren, slim gebruik van innovatieve technologie en een ontwikkelingsfocus op de lange termijn. 

 

Visie 

 

Als onderwijsondersteunende instantie springen wij bij als een leerling in het reguliere onderwijs niet voldoende kan worden ondersteund. Door het geven van studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles zorgen wij ervoor dat de leerling zélf weer verder kan. Onze speerpunten tijdens de begeleiding zijn gepersonaliseerd leren, slim gebruik van innovatieve technologie en een ontwikkelingsfocus op de lange termijn. 

 

Waarom kiezen voor Blom Studiebegeleiding?

Focus op ontwikkeling

We stellen de ontwikkeling van de leerling voorop,  met als doel dat de leerling zelf weer verder kan.

Gepassioneerde begeleiders

We streven naar een divers team aan begeleiders waarin passie voor het helpen van de leerling bij iedereen voorop staat.

Wetenschappelijke én praktische benadering

Blom Studiebegeleiding is gebaseerd op wetenschap en verfijnd door onze ervaring. We combineren onze kennis en kunde om tot een eigen, maar efficiënte begeleiding te komen.

Pedagogische coaching

Al onze begeleiding wordt aangestuurd door een team van pedagogen. Zij stellen het plan van aanpak op, monitoren de voortgang van de leerling en blijven in gesprek over de ontwikkeling.

Aandacht voor leren en plannen

In onze begeleiding is veel aandacht voor leer- en planvaardigheden. Immers, dit is de basis voor goede schoolresultaten.

Plan van aanpak

Ieder leerling die studiebegeleiding volgt, krijgt bij de start van zijn begeleiding een op maat gemaakt plan van aanpak. In dit plan staat waar wij tijdens de begeleiding extra op letten en wat de leerling zelf die vier weken gaat verbeteren. Daarnaast gaat de leerling iedere vier weken aan de slag met een doel. 

Eigen leeromgeving

Wij maken gebruik van een eigen leerlingvolgsysteem, waardoor wij een optimaal overzicht bieden voor ouders, leerlingen en begeleiders.

Onze diensten

Bijles

Onder bijles verstaan wij persoonlijke begeleiding door een student met een relevante achtergrond. Bijles past het beste bij leerlingen die moeite hebben met één of enkele vakken. Voorbeelden van bijlesvakken zijn: Frans, Duits, Engels, wiskunde, scheikunde, natuurkunde en economie.

Studiebegeleiding

Studiebegeleiding is onze unieke oplossing voor leerlingen die tegenvallende resultaten halen of verwachten op de middelbare school. Dit kan komen door concentratie- of motivatieproblemen of simpelweg door onvoldoende kennis van leren en plannen. We maken een persoonlijk plan van aanpak waarbij de leerling tijdens huiswerkuren, online hulp of coaching wordt ondersteund.

  

Intensieve begeleiding

Bij intensieve begeleiding is er aandacht voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Binnen scholen is er niet altijd ruimte voor hulp bij specifieke leerproblemen. Door middel van persoonlijke coaching zorgen wij er bij Blom voor dat ook deze leerlingen de juiste ondersteuning kunnen ontvangen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

U bent altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Hierin kijken we welke begeleiding het beste bij uw kind past.